Nytt fra Montebellosenteret

På årets kurskalender har vi mange ulike temakurs. Kreftsykdom handler om mer enn fysiske plager og mange har ulike behov i ulike faser av sykdommen. Har du behov for kunnskap eller inspirasjon til livet videre? Ta en titt på våre spennende temakurs.
Pilegrimsvandring i ytre og indre landskap
Kurset bruker den tradisjonelle pilegrimsmetoden for å gi hjelp til livstolkning. Vi kan også snakke om å gi hjelp til livsmot – en form for livsstyrketrening, der vi åpner opp for nye perspektiver ved å gå ute i naturen og ha sansene åpne. Livsstyrketrening handler om hvordan kroppen sanser, tar imot og varsler om egne følelser, og hvordan vi nyttiggjør oss disse følelsene videre i livet.
Kurset arrangeres 6. – 13. september.
LES MER

Friluftsliv

Kurset er for deg som har deltatt på energibalanse i hverdagen (trinn 2) og ønsker å lære mer om friluftsliv som en kilde til helse og livskvalitet. Ønsker du å få kunnskap og trygghet for å kunne oppleve de positive kvalitetene naturen har å by på, da kan dette være et kurs for deg.

«Lær å leve med Lymfødem»

På dette kurset har vi fokus på at du lærer hva du selv kan gjøre når du har fått lymfødem. Gjennom foredrag og gruppe-aktiviteter vil du lære om lymfesystemet, fysisk aktivitet, hjelpemidler og egen-behandling. Hver dag får du individuell behandling av fysioterapeuter med

spesialkompetanse i komplett fysikalsk lymfødembehandling.

Parkurs for unge voksne

Dette kurset er for par som opplever utfordringer i forholdet. Hvordan dere kan ta vare på nærheten, støtte hverandre og fungere bedre i

hverdagen? Kurset gir økt kunnskap og bedre innsikt og forståelse for hverandres situasjon. Kurset har egen grupper for yngre voksne par og vi tilbyr barnepass for barn tom 3. klasse.
Ta gjerne kontakt ved behov for mer informasjon eller hjelp med søknaden!
Kontaktinformasjon:
Tlf: 62 35 11 00